Jack Daniel's Pinkpop

Opdrachtgever :   ABND drinks / Jack Daniel’s

Product :              Jack Daniel’s
Event :                  Pinkpop
                                      
The case
Als iconisch rockmerk mag je als Jack Daniel’s niet ontbreken op Nederlands grootste festival, Pinkpop!  Met grote namen op het podium als Coldplay, Foo Fighters en de Kings of Leon is het geen vanzelfsprekendheid dat de festival bezoekers ook aandacht hebben voor de sponsoren van het festival. De opdracht aan De Promoters om zoveel mogelijk festivalgangers te bewegen naar de Jack Daniel’s compound op het Pinkpop festival terrein + het bemannen van de Jack Daniel’s compound met brand-fit  host’s en hostesses.
The solution
Wil je mensen ergens naar laten bewegen dan zul je ze iets moeten bieden. Om er voor te zorgen dat elke festivalganger wist dat Jack Daniel’s aanwezig was en een eigen compound had zijn we alle dagen van Pinkpop er op uit getrokken met fototeams. De fototeams maakte foto’s van alle festivalgangers en deze foto’s konden gratis worden opgehaald in de JD compound.
Result
Bijna 10.000 foto’s van meer dan 30.000 festivalgangers, een redemptie van boven de 75% van de gemaakte foto’s, een continu goed gevulde compound en de beste verkoopresultaten van Jack Daniels op Pinkpop OOIT!